works

Living

Slaapkamer

Badkamer

Dining

Cube .

Model: Cube

Oppervlakte:  55 m²

Afmetingen: 12,5x4,4 / 4,7 m.

Een goed voorbeeld van deze werkwijze is het geheel door Wanders ­Mobiele Chalets vervaardigde chalet Cube. De klant toonde een ruwe schets, waarop in grote lijnen zichtbaar werd hoe hij zich het chalet voorstelde. Daarna heeft een bouwkundig specialist bij Wanders Mobiele Chalets gezorgd voor een professionele, realiseerbare uitwerking op papier. Het resultaat is een strak, onder moderne architectuur vervaardigd, chalet dat inmiddels alweer is doorontwikkeld.

De Cube is in het bijzonder ruimtelijk. Dit werd gerealiseerd door de woonkamer een hoogte te geven van maar liefst drie meter. Daarnaast werd de kachel in de buitenmuur geïntegreerd voor extra ruimte. Deze vernuftige oplossing biedt de bewoner van de Cube de gelegenheid om tevens buiten te genieten van een knapperend haardvuur.

Woonkamer
Muren met sfeervol behang, vloer met hoogwaardig vinyl, gipsplafond, lampaansluiting, halogeen spots, TV aansluiting, centrale verwarming, schuifpui.

Keuken
Vloer met hoogwaardig vinyl, gipsplafond, luxe keukenblok met onder- en bovenkasten, koelkast, kookplaat, afzuigkap, spoelbak en vaatwasser.

Slaapkamer
Muren met sfeervol behang, vloer met hoogwaardig vinyl, gipsplafond, bed inclusief lattenbodem en matrassen, kastruimte met hang/leg mogelijkheid.

Kinderslaapkamer
Muren met sfeervol behang, vloer met hoogwaardig vinyl, gipsplafond, bed inclusief lattenbodem en matras, kastruimte met hang/leg mogelijkheid.

Badkamer
Muren met tegelmotief, vloer met hoogwaardig vinyl, gipsplafond, douchebak 90x90cm inclusief douchecabine en kraan, bad meubel inclusief spiegel, mechanische afzuiging, apart toilet.

Verdieping
Muren met sfeervol behang, vloer met hoogwaardig vinyl, gipsplafond, bed inclusief lattenbodem en matras.

Chassis
Stalen onderstel gestraald en gemenied.

Vloer
Geïmpregneerde vloerbalken, vloerisolatie.

Buitenwanden
Gevelbekleding Waxedwood, diverse kleuren leverbaar, gevelisolatie, damp-open folie, gevelventilatie.

Dak
Platdak met kunststof dakbedekking, diverse kleuren leverbaar, dakisolatie, aluminium hemelwaterafvoeren, groot overstek.

Kozijnen
Aluminium kozijnen in zwart/bruin, gefigureerd glas badkamer, hang- en sluitwerk.

Dit betreft een standaard uitvoering. Vraagt u onze verkoper naar de diverse afwerkmogelijkheden die wij u kunnen bieden. Getoonde afbeelding kan afwijken van het standaardmodel.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail